Nästan hittat en klänning!

Oj vad det var länge sedan jag skrev något i bloggen. Och mycket har det hänt!!!


Jag har varit och prövat klänningar i 12 (!) olika butiker och hittat en som känns väldigt bra. Men jag har inte bestämt mig ännu för i februari ska jag åka över till London och pröva Maggie Sottero klänningar i en gigantisk bröllopsbutik och Pronovias klänningar på Harrods (hur coolt är inte det?!) Klänningen som jag har fastnat för är (tatatataaaaaaa):




Klänningen har axelband som är avtagbara och det är så jag kommer ha den om jag väljer den. Kan tilläggas att klänningen är ca 200 gånger snyggare på mig än modellen ovan då jag råkar ha former ;-).
Det är väldigt intressant det här med bröllopskklänningsprovande.  Första dagen jag var ute och provade var jag så försiktig och ville inte ställa en massa krav på vad jag ville ha och vad jag skulle få prova. Nu känne jag mer att "Hjälp vad glad jag är att inte jag behöver sälja klänning till mig!". Mina fina tärnor försöker dock övertyga mig om att jag är till min fulla rätt att vara kräsen och jobbig under mitt letande. Nice!
I London ska jag som sagt pröva Maggie Sottero klänningar. Frågan är dock bara om jag klarar att ha is i magen och ha tillt ro att klänningen verkligen kommer att levereras efter fem och en halv månad... det är nämligen bara 6 månader kvar till bröllopet när vi kommer hem från London. Iiiiiiii....


Det är först nu som vi börjar komma igång med allt "små planerande" inför bröllopet.


De stora sakerna är till 80 % färdig planerade. Yeay! Mer om det längre fram!

RSS 2.0